Bruidsboeket Amsterdam

Op zoek naar een uniek bruidsboeket in Amsterdam? Dan bent u bij Mullers Floral Art aan het juiste adres. Niet alleen voor uw bruidsboeket maar voor al uw bloemenstyling op uw bruiloft.  Aankleding van uw locatie, corsages, bloemen in het haar van de bruid of van de bruidsmeisjes, het is allemaal mogelijk en wij kunnen het voor u regelen.Bruidsboeket Amsterdam

 

Oog voor detail

Bloemenstyling zorgt samen met uw bruidsboeket in Amsterdam voor de sfeer op uw bruiloft. Of u nu een romantische, bohemian of moderne sfeer wenst, wij kunnen deze voor u scheppen. Met behulp van kleuren, structuren en oog voor detail weten we als geen ander de juiste toon te zetten en de sfeer op uw bruiloft te verlevendigen. Allemaal als kloppend geheel binnen het concept dat we voor ogen hebben.

 

Geen standaard bruidsboeket

Elke bruiloft is uniek. Elke locatie is anders en elk bruidspaar heeft andere wensen en andere kleuren. Voor ons bestaat er geen standaard bruidsboeket voor Amsterdam. We leveren alleen maatwerk. Elke opdracht is voor ons een uitdaging. Zo houden we onszelf scherp en kunnen we vol passie ons werk blijven doen. En met succes.

 

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor uw bruiloft kunnen betekenen? Voor het aankleden van de ruimtes of alleen uw bruidsboeket? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact op te nemen. We maken dan een afspraak waarin we uw bruiloft bespreken. De locaties, kleuren, budget en uw wensen. En zo kijken we samen welke rol Mullers Floral Art hierin kan spelen.