Bruidsboeket Rotterdam

Op zoek naar een verrassend bruidsboeket in Rotterdam? Of voor een complete styling van uw bruiloft? Dan zit u goed bij Mullers Floral Art.Bruidsboeket Rotterdam

 

Passend binnen het concept

Het zijn de details die een bruiloft bijzonder en de sfeer compleet maken.Zorgvuldige gestylede ruimtes zorgen dat zowel de ruimte als het bruidspaar goed tot hun recht komen. Een styling die past bij de gelegenheid en de gewenste sfeer. En allemaal passend binnen het concept zodat het een geheel vormt. Elke ruimte heeft doorgaans ook eigen doel. De wat formelere, elegante ceremonieruimte, een intiem diner en een uitbundige feestruimte. Ook al betreft het dezelfde ruimte, we kunnen de juiste toon zetten met behulp van bloemen, planten en andere decoraties. Van subtiel en verfijnd tot groots en uitbundig. Uw bruidsboeket uit Rotterdam moet binnen het concept passen en bijdragen aan het geheel. Net zoals de corsages van de bruidegom en de speciale gasten.

 

Uniek bruidsboeket

Elke bruiloft en elk bruidspaar is uniek. Iedereen heeft andere wensen. Voor ons bestaat er geen standaard bruidsboeket voor Rotterdam. We leveren alleen maatwerk. Elke opdracht is voor ons een uitdaging. Zo houden we onszelf scherp en kunnen we vol passie ons werk blijven doen. En met succes.

 

Contact

Wilt u weten wat Mullers Floral Art voor uw bruiloft kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact opnemen. We maken dan een eerste afspraak om uw bruiloft te spreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.