Evenementenbureau Rotterdam

Als evenementenbureau in Rotterdam staat Mullers Floral Art bekend om zijn creativiteit in decoratie en styling. Voor zowel grote als kleine evenementen.Evenementenbureau Rotterdam Een grote opening of juist een intieme prijsuitreiking, wat uw vraag ook is, wij zorgen dat uw evenement een groot succes wordt.

 

Van tentoonstelling tot jubileumfeest

Voor welk evenement u ook een evenementenbureau in Rotterdam zoekt, Mullers Floral Art staat voor uw klaar. Of het nu de opening van een tentoonstelling gaat, een productpresentatie of een fashion event met catwalk, wij kunnen zorgdragen voor de decoratie en bloemenstyling. WIj kunnen met elke locatie uit de voeten. Van kasteel tot racebaan en van fabriekshal tot museum. WIj kunnen elke ruimte aankleden om deze tot zijn recht te laten komen en daarmee de juiste sfeer neer te zetten.

 

Maatwerk

Mullers Floral Art levert maatwerk. Elke klant is uniek, net als elk boeket. De wens van de klant staat centraal. Het concept moet kloppen en de ruimtes moeten tot hun recht komen. De kracht van Mullers Floral Art, evenementenbureau in Rotterdam, ligt in het creƫren van sfeer. Sfeer staat voor Mullers Floral Art voor mooie structuren, kleuren met lef en een kloppend geheel.

 

Afspraak

Wilt u zelf ervaren wat Mullers Floral Art voor uw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen. Tijdens een afspraak inventariseren we uw wensen en bekijken we samen op welke wijze wij hier invulling aan kunnen geven.