Event Planner

Bent u op zoek naar een event planner? Dan bent u bij Mullers Floral Art aan het juiste adres. Wat uw event ook is, wij zorgen voor een prachtige aankleding en decoratie van de ruimtes zodat het helemaal past bij uw evenement. We zorgen dat het de sfeer uitademt die u voor ogen heeft. Intiem, uitbundig, klassiek of met een twist, wij zorgen ervoor.Event Planner

 

Verschillende evenementen

In het verleden zijn wij als event planner actief geweest bij veel verschillende evenementen. Zo hebben we de openingen van diverse tentoonstellingen verzorgd, van living dinosaurs tot het terracotta leger. Ook hebben we productpresentaties, jubileumfeesten, prijsuitreikingen en een fashion show verzorgt. Wat uw locatie ook is, wij kunnen de juiste sfeer scheppen. Van racebaan tot museum en van fabriekshal tot kasteel.

 

Geen standaard evenement

Voor ons is elk evenement maatwerk. We werken niet met draaiboeken of gestandaardiseerde processen. Mullers Floral Art ziet als event planner iedere opdracht als een nieuwe uitdaging. En hierdoor blijven we gepassioneerd, uniek en succesvol. Elke klant is uniek. Het concept moet kloppen en de ruimtes moeten tot hun recht komen. De kracht van Mullers Floral Art ligt in het creƫren van sfeer. Sfeer staat voor ons voor mooie structuren, kleuren met lef en een kloppend geheel.

 

Contact

Wilt u weten wat Mullers Floral Art voor uw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op onze website invullen of telefonisch contact opnemen. We maken dan een eerste afspraak om uw evenement te spreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.