Event Styling

Event styling voor uw evenement? Mullers Floral Art transformeert de ruimte zodat deze perfect bij uw evenement en de doelstelling past.Event Styling
Of het nu gaat om een tentoonstelling, een fashion show of een prijsuitreiking, wij zorgen dat de ruimte de sfeer uitademt die u wenst. Klassiek, elegant, modern of met een twist? Wij zorgen ervoor.

 

Van subtiel boeket tot uitbundige arrangementen

Wij kleden elke ruimte aan met bloemen, planten en andere decoraties. Van een verfijnd boeketje op een subtiele plek tot uitbundige arrangementen, alles is met zorg gemaakt en geplaatst. Allemaal passend binnen het concept en allemaal met het doel om de ruimte tot zijn recht te laten komen en te laten passen bij het evenement.

 

Creëren van sfeer

Ieder evenement, iedere doelstelling en iedere locatie is anders. Event styling is maatwerk. Elke klant is uniek. Het concept moet kloppen en de ruimtes moeten tot hun recht komen. De kracht van Mullers Floral Art ligt in het creëren van sfeer. Sfeer staat voor Mullers Floral Art voor mooie structuren, kleuren met lef en een kloppend geheel.

 

Afspraak

Wilt u zelf ervaren wat Mullers Floral Art voor uw evenement kan betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak voor event styling te maken. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen of telefonisch contact opnemen. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw evenement, de locatie en de doelstelling en inventariseren we uw wensen. We bekijken vervolgens samen op welke wijze wij hier invulling aan kunnen geven.