Trouwen Amsterdam

Gaat u trouwen in Amsterdam en wilt u een unieke aankleding? Dan bent bij Mullers Floral Art aan het juiste adres. Of u nu alleen uw bruidsboeket door ons laat verzorgen of de complete styling van uw trouwlocatie, wij staan voor u klaar.alexandravonk-film-669

 

Sfeer

Creatief met gevoel voor kleur en structuur. We laten uw trouwdag de sfeer uitademen die u wenst en zorgen dat alle ruimtes goed tot hun recht komen. Dus gaat u trouwen in Amsterdam en wilt u echt iets unieks? Maak dan een afspraak met Mullers Floral Art. Tot de mogelijkheden behoren onder andere uw bruidsboeket, corsages en aankleding in de vorm van bloemenstyling van de locatie voor ceremonie, receptie, diner en feest. Of u nu voor een bohemian, romantische, klassieke of moderne stijl gaat, wij zorgen voor de juiste sfeer.

 

Omlijsting van het bruidspaar

Wij transformeren elke ruimte zodat deze in het totaalplaatje past. Met subtiele en verfijnde boeketjes op uitgekiende plaatsen, grote uitbundige arrangementen, prieeltjes, guirlandes van bloemen op strategische plaatsen en vooral met oog voor details toveren we elke ruimte tot een omlijsting van het bruidspaar en hun persoonlijkheid. We werken vaak samen met locaties, weddingplanners en fotografen om zo het totaalconcept tot in de puntjes door te voeren.

 

Wensen bespreken

Gaat u trouwen in Amsterdam en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken we uw bruiloft, de locatie en uw wensen. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag om een uniek concept voor u te bedenken. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen of door even te bellen.