Trouwen Rotterdam

Gaat u trouwen in Rotterdam  en zoekt u een specialist voor uw wedding styling? Dan bent u bij Mullers Floral Art aan het juiste adres.Trouwen Rotterdam Of u nu alleen uw bruidsboeket door ons laat verzorgen of de complete styling van uw trouwlocatie, wij staan voor u klaar.

 

Sfeer

Creatief met gevoel voor kleur en structuur. We laten uw trouwdag de sfeer uitademen die u wenst en zorgen dat alle ruimtes goed tot hun recht komen. Dus gaat u trouwen in Rotterdam en wilt u echt iets unieks? Maak dan een afspraak met Mullers Floral Art. Tot de mogelijkheden behoren onder andere uw bruidsboeket, corsages en aankleding in de vorm van bloemenstyling van de locatie voor ceremonie, receptie, diner en feest. Of u nu voor een bohemian, romantische, urban of moderne stijl gaat, wij zorgen voor de juiste sfeer.

 

Samenwerking

We werken veel samen met weddingplanners, locaties en fotografen. Hierdoor kunnen we binnen het concept werken en dit verlevendigen. Naast kennis van bloemen en planten weten we als geen ander hoe we een ruimte echt tot zijn recht kunnen laten komen en een decor kunnen scheppen waarin het bruidspaar echt kan stralen.

 

Contact

Mullers Floral Art werkt vanuit Rotterdam maar levert door heel Nederland. Gaat u trouwen in Rotterdam? Neemt u dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. We maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.