Wedding Design

Wedding design voor uw bruiloft? Laat uw bruiloft bij u als persoon passen en geeft het een unieke touch. Van bruidsboeket tot locatiestyling, Mullers Floral Art regelt uw wedding design tot in de puntjes.Wedding Design

 

Voor elke ruimte een eigen sfeer

Het zijn de details die een bruiloft bijzonder maken. Die de sfeer compleet maken. Een zorgvuldig gestylde ceremonieruimte zorgt ervoor dat zowel de ruimte als het bruidspaar goed tot hun recht komen. Een styling die past bij de gelegenheid en de sfeer die het bruidspaar wenst. Een intiem diner met mooie passende bloemstukken, een bloem of tak bij het menu of andere kleine en grote decoraties om de tafel mooi aan te kleding. Een zorgvuldig bij elkaar gekozen boeket op een bepaalde plek kan een ruimte maken of breken. WIj weten als geen ander de gewenste sfeer neer te zetten.

 

Samenwerking

We werken samen met weddingsplanners, locaties en fotografen wom het concept te verlevendigen. Naast kennis van bloemen en planten weten we als geen ander hoe we een ruimte echt tot zijn recht kunnen laten komen en een decor kunnen scheppen waarin het bruidspaar echt kan stralen.

 

Contact

Mullers Floral Art werkt vanuit Rotterdam maar levert door heel Nederland. Bent u op zoek naar iemand voor uw wedding design? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. We maken graag een afspraak om uw wensen door te nemen en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.